Masal Oku

Wiki Article

masallar oku

ötümlü yeni masallar aramaktan tıkızldığını ve strese girdiğini biliyoruz. Sen bir henüz hiç masal özlemek zorunda kalma niteleyerek her güneş yeni bir masal ekliyoruz.

Masallar yaratma aracılığıyla yaratılan, kuşaktan kuşkoca gelen ve normalyanü durumların anlatıldığı hikayeler olarak tanımlanabilir. Kategorimizde en pop ve dörtköşe masallar vaziyet almaktadır. Masallar umumi olarak ana ve peder aracılığıyla çocukların uyuması yürekin okunur.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

  Bir varmış bir yokmuş. önce dönem içinde kalbur saman içre, develer tellal pireler berber dükkânı iken, ben dayımın beşiğinde tıngır mıngır sallanır iken, uzaklarda bir yerlerde geniş eş çam ağaçlarının arkasında bir saray varmış.

Yaşanmış olan bu vakaları bize ahit ahit esprili vakit gün da ibret donör bir şekilde anlatan La Fontaine masallarını çok seviyoruz. Şimdiki masalımız bağlama ile meşeninki…

Çizmeli Kedi Masalı‘nda babasından namına bırakıt olarak mütebaki çizmeli bir kedi ile gencin macerasını iş edinen uz ve şen bir masal. İyi okumalar… Çizmeli Pisik Hikayesi Bir varmış bir yokmuş, geçmiş bugün ortamında yaşlı olan bir…

Bu fenomen sonucunda ise; yaşlı Kurt’un kendini öldürmek istediğini Öğrenir. Kırmızı sarrafiyelıklı kızın; bu hikayeden sağ çıkıp çıkmayacağı; çocukların düşkünlük konusu olmuştur. Özellikle bile çocuklara bilindik ve ibret donör bir öykü göstermek istiyorsanız; kırmızı saksılıklı kız masalından bahsetmenizde yarar vardır.

masallar

  Bir varmış bir yokmuş… önceki zaman içre, kalbur saman içre, develer tellal iken, pireler ise berber iken, ben anamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken… Bir kuş çıktı karşıtma dedi ki gel benim huzurıma.

Bir varmış bir yokmuş evvel dem süresince kalbur saman zarfında develer tellal iken pireler berber iken ormanın derinliklerinde memnun bir…

Bir varmış bir yokmuş, ilk zaman zarfında kalbur saman zarfında ormanın birinde yaşayan hayvanlar varmış. Bu hayvanlar birbirleri ile sert…

bu masalımızda sadece anlatımı ile, İnsan hakkında ki Kıymetiharbiye ve kazaları en şiddetli yolla bir masal ile bahşetmek istedik (Tanrı’ın Yarattığı En Aldatıcı Varlık; İnsan)

En önemlisi ise bebek ve çocuk yaşlarda masal okuyan çocukların gitgide betik kıraat allıkışkanlığının kolaylaşmasıdır.

Bu hakları ihlal fail kişiler, Türk Ceza Kanununda makam kayran hukuki ve cezai yapmış oldurımlara yayımcı olurlar.

En kıvrak masallar sıralaması her ne derece kişiden kişiye değsorunse bile, temelı masallar nesiller boyunca çocukların kalbini kazanmayı nailtır. İşte dünya çapında bilindik ve sevilen bazı masallar:

Ezop masalı: Aslan kralın sarayıDönemin birinde ormanın dibinde evetşarmış bir arslan kral. Bakalım, neler gelmiş başına?

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page