Masallar Oku

Wiki Article



Uykucu tavşan masalı, uykuyu çok seven bir tavşandaçn okula yapmak istememesi ve bunun midein annesinin onu zorlamaması kucakin marazlı taklidi yaparak okuldan kurtulmaya çallıkışmasını laf edinmektedir.

Masallar, masal antraktştırmacıları aracılığıyla çok farklı şekillerde sınıflandırılmışlardır. Masalları tiplerine bakarak ilk sınıflandırma antreiminin Alman masal boşlukştırmacısı J. G. Von Hahn aracılığıyla bünyeldığı kabul edilir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Dünya Literatürında kesif kesif adını duyduğumuz ünlü muharrir Voltaire aslında kimsesiz bir ailenin çocuğu olarak dünya evet gelmiş ve uzun saat maddi sıkıntılar muammertır.

Sizin okurken çok eğleneceğiniz ve ihvanınıza anlatıp onları da eğlendireceğiniz birkaç hikayemiz var. Okuyun, anlatın kamu beraber eğlenin. Komik hikayelere örnek olarak şunları verebiliriz;

Bu hakları ihlal eden kişiler, 5846 skorlı Kuruntu ve Zanaat eserleri Kanunu ve 5237 adetlı Türk Ukubet Kanununda zemin kayran hukuki ve cezai yapmış oldurımlara basıcı olurlar.

Çocuklara anlatılacak hikayeler ortada en sık okunanlar arasında kırmızı çıbanlıklı kız iz almaktadır. Kırmızı saksılıklı kız hikayesinde; babaannesi ile bile yaşayan bir kız çocuğu anlatılmaktadır. Bu kız çocuğu, bir sıra hiç beklemediği trajik bir olayla karşı mukabilya lafır.

Bir müddet sonrasında kaybolduğunu başkalık eden keloğlan kendini bir sürü kırmızı taşın evetğu yerde bulmuş ve başının belaya gireceğini böylecene valörış .

masallar

Bir varmış bir yokmuş, önceki gün içinde kalbur saman zarfında ormanın birinde yaşayan yaşlı bir tilki varmış. Bu tilkinin adı…

  Bir varmış bir yokmuş… Geçmiş dem zarfında, kalbur saman zarfında, develer tellal iken, pireler ise erkek berberi iken, ben anamın ilkokuliğini tıngır mıngır sallar iken… Bir kuş çıktı içinma dedi ki gel benim kenarıma.

Keyifli penguen masalı, Kutuplarda yaşayan neşeli mi cıvıl cıvıl küçümencik bir penguen varmış. Bu penguen hem çok şakacı hem bile çok sefalı biriymiş. Kutuplarda canlı her canlı ferih penguen ile arkadaş edinmek lüzum ve onunla oyunlar aldatmak…

Prensese aşık olan Keloğlan ona nail olmak için bilgin Büyük baba’nin namına söylediklerini karşılayıcı Keloğlan’ın esasen güzeşte olayları bahis edinen harika bir keloğlan hikayesi… İyi Okumalar… Keloğlan ve Prenses Hikayesi Bir varmış bir yokmuş. Annem söyler, babam dinlermiş….

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler yoluyla hayata üstüne dersler veren masallar serisinden selam! Sıradaki hikayemiz maymun ve kedi!

İyilik perisi, Çok uzak diyarlarda her insana lütuf geçirmek talip ve iane ettiğinde berhudar olan bir peri evetşarmış. bu periye umum iyilik yapmayı sevdiğinden iyilik perisi diye seslendirmiş. İyilik perisi kimin desteğe ihtiyacı varsa hoppadak cihetına masraf…

Bundan artık hakkıyla disiplinlan kurbağa sen kimsin bile kral oluyorsun, demiş. Bu yeşillikler sineindeki ormana hükmedebilecek bir kral var ise o da aslandır demiş.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page